Mali kucni aparati


Odaberite vašu valutu

Korpa:
Vaša korpa
je prazna.Nudimo Vam tišinu uz Rowenta Silence Force usisivače

Rowenta više od 10 godina ulaže u istraživanje i razvoj „Silent“ tehnologije da upotrebu usisivača učini prijatnijom.

U saradnji sa univerzitetima i industijskim granama u oblasti akustike, inženjeri Rowente proučavali su kako da inteligentnim rešenjima smanje turbulenciju (identifikovanu kao izvor buke) na najniži mogući nivo.

Kao rezultat dobili su novi, napredni „Silence“ sistem koji predstavlja najbolju moguću kombinaciju: mnogo snage uz izuzetni nizak nivo buke.

Rowenta Silence Force usisivači zahvaljujući specijalnom Silence sistemu, višestruko su tiši od klasičnih usisivača. Odličnih su karakteristika i idealni su za usisavanje.

Delta Silence četka, osim tihog rada, omogućava efikasno usisavanje uglova prostorija. Na raspolaganju su Vam i dodatak za parket, uske otvore,četka za mebl i turbo četka.

Tihi su i ne zauzimaju mnogo  prostora, a odlaganje je jednostavnije uz pomoć  „Compact“ i „Clip N Store“ sistema, čime značajno štede prostor. Imaju HEPA filtraciju i snagu do 2200 W.

Ukoliko vodite računa o zaštiti životne sredine i brinete o planeti Zemlji, odaberite ekološki Rowenta Silence Force Eco Intelligence usisivač. Koristi 35% manje energije a u isto vreme zadržava visoku efikasnost usisavanja i nizak nivo buke.

Uz Rowenta Silence Force više Vas niko neće čuti da usisavate.

Kliknite ovde za pregled usisivača koje nudimo